Hva er smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom)?

Skoleåret 2020/2021 fikk alle våre videregående skoler et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Visma InSchool vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger.

Alle elever mellom 15 og 21 år kan kjøpe ungdomskort/ungdomsbillett. Kortet kan brukes til alle kollektivreiser i Rogaland.

Mer informasjon her

Alle elever med ungdomsrett kan søke om utstyrsstipend hos Lånekassen. Du får stipendet uavhengig av dine foresattes inntekt. Du må selv søke om stipend. Det gjør du her

Her kommer ny oppdatert smittevernveileder for elever. Se vedlagt vedlegg i artikkelen.

Se vedlagt fil for mer informasjon om smittevern på skolen

Ta kontakt med skolens helsesykepleier Agnete E. Torkildsen på mobil 97419394

Helsesykepleier er på skolen og kan kontaktes følgende dager:

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 08.00 – 14.30
Fredag kl. 08.00 – 13.00

Helsestasjon for ungdom og Helsestasjon for gutter er åpen etter avtale. Se mer informasjon her: