Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.

Flere skoler, deriblant Vågen vgs, opplever fortsatt å motta trusler på sosiale medier.
Mvh rektor

onsdag 5. februar kl.17.00-19.00. Kom på besøk og få en omvisning på den flotte skolen vår. Du vil få møte elever, lærere og rådgivere som kan svare på spørsmål og fortelle om de ulike utanningsprogrammene som finnes på Vågen vgs. Velkommen!

Politiet vurderer disse på lik linje med tidligere framsatte trusler, mao ikke reelle. Alle hendelser blir etterforsket av Sør Vest politidistrikt og Kripos. De anbefaler fortsatt normal drift av skolen. Mvh rektor

Som kjent er det fremsatt en rekke trusler mot skoler og andre institusjoner i Norge.

Truslene blir etterforsket av Sør-Øst politidistrikt og KRIPOS.

NRK ønsker å få et bilde av hvor utbredt lærerløse timer er i videregående skole. Vi ber alle elever på VG2 nivå om å besvare denne gjennom linken som er vedlagt

Vi har stor forståelse for at elever, ansatte og foresatte er bekymret. Politiet anbefaler normal drift og vi har full tillit til politiets vurdering av situasjonen.

Ungdomsskoleelever med foresatte er velkommen til Åpent hus 05.02.2020 kl.17.00-19.00

Vet du hva ungdommen din gjør på internett?
Krisesenteret i Stavanger inviterer til åpent kurs for ungdomsforeldre om utfrodringer knyttet til ungdommers bruk av sosiale medier.

Informasjonskriv til foresatte til elever på Vågen.