Det er påvist et nytt smittetilfelle ved Vågen, dette innebærer at hele VG1 musikk, dans og drama er i karantene i neste uke. Alle som skal i karantene er varslet. Familie til elevene som er satt i karantene må i ventekarantene, de trenger ikke teste seg men må vente på svar fra første test. Er testen negativ er familie ute av ventekarantene. Elevene vil få tildelt tid til testing fra skolen i løpet av dagen, de vil bli oppringt.

I morgen torsdag 18 mars er flere elever og ansatte ved Vågen vgs satt i ventekarantene. Elever og ansatte dette gjelder har fått beskjed, de vil få digital undervisning. Ny beskjed kommer i morgen.

mvh

Bente Jelsa, rektor

Til alle 10 klassinger, vg1 og vg2 elever, ikke glem å søke skoleplass.

Fristen er 1 mars!

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars

Åpent hus digitalt format

Velkommen til Åpent hus -digital versjon for Vågen vgs onsdag 3. februar.

Fra og med onsdag 20 januar er vi tilbake på gult nivå med noen skjerpende tiltak.

Som Erna sa:

Det kan bli bedre, det kan bli verre.

Vi er på rødt nivå fram til og med tirsdag 19 januar. Elevene vil ha noe undervisning digitalt og noe undervisning på skolen. Planen for mandag 18.1 og 19.1 er som følger:

Nå er vi på rødt nivå og dette innebærer at vi må overholde regelen om minst 1m avstand både i fellesområder og inne i klasserom i alle fag og situasjoner. Alle undervisningsrom er møblert i henhold til dette.

For å redusere trengsel vil et klassetrinn på studieforberedende utdanningsprogram (MDD,KDA og MK) ha digital undervisning pr. dag, etter følgende plan de to neste ukene:

Mandag 4.1.21 har alle elever studiedag.