Vågen vgs

Skolens pedagogiske årsplan

Her kan du følge med på alle aktiviteter gjennom skoleåret på Vågen vgs og hva som skjer i onsdagspausen:

Pedagogisk årsplan

Innlogging og tilgang til VIS for foresatte.

Du som foresatt til elev under 18 år får egen tilgang til VIS, på den måten kan vi sikre et godt samarbeid mellom hjem og skole.

Hvordan logger jeg inn?

Bruk ID-porten for å logge deg inn. Når du bruker ID-porten, kan du velge om du vil logge deg inn med MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Husk at du må logge inn hver gang du bruker systemet. Det er hensynet til sikkerhet som er grunnen til det.

Innlogging VIS – Vågen vgs
Elever bruker Feide for å logge seg på VIS. De har også tilgang til å bruke egen VIS-app. Det er foreløpig ikke VIS-app tilgjengelig for foresatte.

Problemer med å logge deg inn eller få tilgang?

VIS har støtte for siste versjon av nettleserne Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Bytt nettleser om du opplever problemer med pålogging (gjerne Chrome siden testingen foregår i denne nettleseren). Dersom du fremdeles ikke greier å logge deg inn, anbefaler vi deg å ta kontakt med skolen.

Koronaviruset - informasjon og retningslinjer

Rogaland fylkeskommunes felles temaside med informasjon for elever, lærlinger, foresatte og ansatte.

Gå til temaside om koronaviruset