Bibliotek og Skaperverksted

Biblioteket er betjent av 2 bibliotekarer. Vi har en fagboksamling rettet spesielt mot de programfag det undervises i på skolen, et godt utvalg av nyere skjønnlitteratur og engelsk. Du vil også ha tilgang til skolens skaperverksted i biblioteket.

Oversiktsbilde av skaperverkstedet - Klikk for stort bildeOversiktsbilde av skaperverkstedet Biblioteket er betjent av 2 bibliotekarer. Vi har en fagboksamling rettet spesielt mot de programfag det undervises i på skolen, et godt utvalg av nyere skjønnlitteratur, også engelsk. Vi tar gjerne imot ønsker fra elever og ansatte på hvilke bøker og filmer som skal kjøpes inn.

Vi har en stor og god samling av DVD'er. Mange av filmene finner du ikke på streamingtjenester som Netflix.

Alt materiale kan lånes av alle ansatte og elever ved skolen. Du kan søke etter materiale i vår bibliotekkatalog. På biblioteket finner du både bibliotek og Makerspaceområde.

• 2 grupperom
  • Mange gruppebord
  • Eget litteraturrom med skjønnlitteratur, bøker på fransk, engelsk og tysk og lydbøker. Her finner du og en god sittegruppe der du finner aviser og tidsskrift
  • Printer/kopimaskin/scanner som kan benyttes av alle elever og ansatte.
  • 4 PC´er til utlån
  • Skaperverksted