Pga stor pågang er det trøbbel på bla itslearing og O365. Leverandørene jobber på spreng for å iverksette ekstra tiltak for å få tjenestene opp igjen.

Viktig informasjon om undervisning fra og med mandag 16 mars 2020.

I morgen, fredag 13 mars, vil alle fag ha en minimumsløsning for hjemmeundervisning liggende klart på fagsidene i Itslearing.

Her finner du fortløpende informasjon som publiseres for skolen

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

NRK ønsker å få et bilde av hvor utbredt lærerløse timer er i videregående skole. Vi ber alle elever på VG2 nivå om å besvare denne gjennom linken som er vedlagt

Vet du hva ungdommen din gjør på internett?
Krisesenteret i Stavanger inviterer til åpent kurs for ungdomsforeldre om utfrodringer knyttet til ungdommers bruk av sosiale medier.

Informasjonskriv til foresatte til elever på Vågen.

Helsedirektoratet anbefaler at alle elever i videregående skole vaksinerer seg mot hjernehinnebetennelse. Helsesykepleier tilbyr vaksine.