Skolens prosjekter

Klikk for stort bildeNullmobbing.no - Skolen skal ha nulltoleranse mot krenkelser som mobbing, vold, diskriminering og trakassering. Grip inn umiddelbart og stopp krenkelser.

Klikk for stort bilde Vågen er en Amnesty skole og har en aktiv gruppe som møtes annenhver tirsdag, klokken 14:20. For kontakt, henvend deg til Une Eiriksdatter på itslearning.

Klikk for stort bildeSkolen er en FN-skole. Vi ønsker å bidra til økt forståelse og interesse for internasjonal politikk, og positive holdninger til solidaritet og forpliktende samarbeid.

Klikk for stort bildeI samarbeid med Boliviafamilien samler elevene på Vågen vgs inn penger hvert år til barn i Bolivia. Pengene går til oppbygging og drift av barnehjem og dagsenter rundt om i Bolivia.