Det er ikke meldt om nye smittetilfeller etter det ene tilfellet som ble påvist i forrige uke.

Elever som er i karantene, og som har behov for å hente bøker og utstyr på skolen, må få foresatte eller andre i husstanden til å hente dette på skolen evt. be medelever om å levere det.

Alle elever og ansatte som er definert som nærkontakter er nå identifisert, kontaktet og informert om hvordan de skal forholde seg. De må være i karantene til og med 18 desember og vil få opplegg av sine faglærere som de kan jobbe med hjemmefra. Elever som har lærere som er satt i karantene vil få beskjed fra sin avdelingsleder om hvordan de skal forholde seg til dette.

Det er påvist Covid 19 smitte hos en av våre elever. Alle elever på VG2 musikk, dans, drama, VG2 medier og kommunikasjon, VG2 kunst, design, og arkitektur skal holde seg hjemme fredag 11.12.20 og motta digital undervisning.

Innskjerpingen av koronatiltak fra myndighetene 26.10 og begrenset påmelding gjør at vi velger å avlyse det «fysiske» møtet på Gand vgs 27.10.

Dette er beklagelig, men i denne situasjonen prioriterer vi å gjennomføre samlingen i Storstovå på Bryne 29.10. Disse lokalene har plass til 50 personer og møtet vil i sin helhet bli strømmet.

Påmelding til det «fysiske» møtet på Bryne skjer via den vedlagte lenken.

Påmelding Bryne: https://rogaland.pameldingssystem.no/foreldremote-inkluderende-russetid-for-alle-region-3

Strømming av møtet: https://player.vimeo.com/video/470962935

Skolene har begynt å bruke det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS vil bli tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Skolen starter opp mandag 17 august, og vi gleder oss til å treffe alle nye og gamle elever.

Oppstarten blir litt annerledes enn det den pleier å være pga situasjonen knyttet til Covid 19 utbruddet. VG2 og VG3 elevene skal møte direkte i oppsatte klasserom, VG1 elevene samles puljevis i Vågensalen etter oppsatt plan.

Vi skal gjøre skoleoppstarten så god som mulig for dere alle. Du som elev kan føle deg helt trygg,  men du må og gjøre en innsats selv som er følgende:

På grunn av begrensinger knyttet til smittevern har vi endret litt på oppmøtetidspunkt og sted for elevene 17 august. Listen over tid og rom finner du her:

Skolen er åpen hver dag fra kl. 0800 - 1500 med unntak av uke 30 og 31.

Hovedinngangen er låst, skal du inn i bygget må du ringe 51 92 15 00 eller bruke ID kort.