Elever og ansatte som har behov for å hente utstyr, bøker med mer kan gjøre dette mellom kl. 10 - 13 hver dag denne uken. En må bruke ID kort da det er adgangskontroll også på hovedinngang.

Hvis du har problem med å få tak i oss på skolens sentralbord, ring 915 27 871,  eller til rektor Bente Jelsa

på tlf 99 11 32 63

Pga stor pågang er det trøbbel på bla itslearing og O365. Leverandørene jobber på spreng for å iverksette ekstra tiltak for å få tjenestene opp igjen.

Viktig informasjon om undervisning fra og med mandag 16 mars 2020.

I morgen, fredag 13 mars, vil alle fag ha en minimumsløsning for hjemmeundervisning liggende klart på fagsidene i Itslearing.

Her finner du fortløpende informasjon som publiseres for skolen

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

NRK ønsker å få et bilde av hvor utbredt lærerløse timer er i videregående skole. Vi ber alle elever på VG2 nivå om å besvare denne gjennom linken som er vedlagt

Vet du hva ungdommen din gjør på internett?
Krisesenteret i Stavanger inviterer til åpent kurs for ungdomsforeldre om utfrodringer knyttet til ungdommers bruk av sosiale medier.

Informasjonskriv til foresatte til elever på Vågen.