Nå nærmer juleferien seg med stormskritt og forhåpentligvis unngår vi flere smittetilfeller før jul. Det er ikke påvist flere smittetilfeller etter test nr 2 på de som er i karantene.

Tirsdag 22 desember er siste skoledag før jul, da følger vi timeplanen fram til og med fjerde time, etter den kan alle elever ta en vel fortjent juleferie. Gjør oppmerksom på at det kan bli litt "julebaluba" i 3-4t tirsdag 22.12 :-)

Det er ikke meldt om nye smittetilfeller etter det ene tilfellet som ble påvist i forrige uke.

Elever som er i karantene, og som har behov for å hente bøker og utstyr på skolen, må få foresatte eller andre i husstanden til å hente dette på skolen evt. be medelever om å levere det.

Alle elever og ansatte som er definert som nærkontakter er nå identifisert, kontaktet og informert om hvordan de skal forholde seg. De må være i karantene til og med 18 desember og vil få opplegg av sine faglærere som de kan jobbe med hjemmefra. Elever som har lærere som er satt i karantene vil få beskjed fra sin avdelingsleder om hvordan de skal forholde seg til dette.

Det er påvist Covid 19 smitte hos en av våre elever. Alle elever på VG2 musikk, dans, drama, VG2 medier og kommunikasjon, VG2 kunst, design, og arkitektur skal holde seg hjemme fredag 11.12.20 og motta digital undervisning.

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand

Vågen vgs vil i løpet av november gjennomføre årets Elevundersøkelse.

Her finner du som foresatt mer informasjon om dette:

Info til foresatte

Innskjerpingen av koronatiltak fra myndighetene 26.10 og begrenset påmelding gjør at vi velger å avlyse det «fysiske» møtet på Gand vgs 27.10.

Dette er beklagelig, men i denne situasjonen prioriterer vi å gjennomføre samlingen i Storstovå på Bryne 29.10. Disse lokalene har plass til 50 personer og møtet vil i sin helhet bli strømmet.

Påmelding til det «fysiske» møtet på Bryne skjer via den vedlagte lenken.

Påmelding Bryne: https://rogaland.pameldingssystem.no/foreldremote-inkluderende-russetid-for-alle-region-3

Strømming av møtet: https://player.vimeo.com/video/470962935

Skolene har begynt å bruke det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS vil bli tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Ved oppstart på vg1 må du velge ett av to matematikkfag. Dette valget gjøres ved skolestart. Da fagene har ulike kompetansemål, er det utilrådelig å bytte matematikkfag i løpet av skoleåret. Valget er mellom fagene 1T og 1P.