Tilbudet gjelder deg som skal begynne på videregående til høsten. Du kan bestille PC eller Mac i vår PC-ordning allerede fra 15. juni.

Uke 20 åpner vi gradvis skolen igjen, og vi gleder oss til å se alle elevene igjen. For noen har dette vært en utfordrende periode, for andre har det fungert bra. Det vil fortsatt være slik ut skoleåret at noe undervisning vil foregå på skolen og noe som nettundervisning.

Go Ahead (Jærbanen)  går med redusert rutetilbud denne uken. Fra og med 18 mai er det full drift.

Her kommer ny oppdatert smittevernveileder for elever. Se vedlagt vedlegg i artikkelen.

Vi tar sikte på å åpne skolen igjen fra og med tirsdag 12 mai. Alle elever kan ikke komme samtidig på skolen samme dag. Plan for hvilken dag og tidspunkt elever skal møte på skolen vil bli sendt ut fra kontaktlærer på mandag 11 mai.  Vi følger vanlig timeplan neste uke, noe vil foregå på skolen, noe vil foregå som nettundervisning fortsatt. Vi gleder oss til å se dere alle igjen!!!

I løpet av uke 20 vil skolen åpne opp igjen for undervisning. For at vi skal kunne åpne skolen på en god og sikker måte trenger vi litt tid for å legge nye planer for resten av skoleåret. Alle elever kan ikke begynne samtidig og det vil fortsatt være fag som vil foregå som hjemmeundervisning. Vent på nærmere beskjed fra din kontaktlærer om oppmøtetidspunkt.

Se vedlagt fil for mer informasjon om smittevern på skolen

I løpet av denne uken vil vi få vite mer om når skolen åpner opp igjen og hvilke elever som skal møte når. Vi gleder oss!

VG3 vil få kunngjort standpunkt 12 juni. Hurtigklagefrist 15 juni

VG1 og VG2 vil få kunngjort halvårs-og standpunktkarakter 17 juni, klagefrist 27 juni.

Se mer om klageadgang under Elevinfo