Nå er vi på rødt nivå og dette innebærer at vi må overholde regelen om minst 1m avstand både i fellesområder og inne i klasserom i alle fag og situasjoner. Alle undervisningsrom er møblert i henhold til dette.

For å redusere trengsel vil et klassetrinn på studieforberedende utdanningsprogram (MDD,KDA og MK) ha digital undervisning pr. dag, etter følgende plan de to neste ukene:

Mandag 4.1.21 har alle elever studiedag.

Godt nytt år til alle elever og ansatte.

Mandag 4 januar starter skolen opp igjen, og vi starter opp på gult nivå med noen ekstra tiltak:

Vi ønsker alle elever, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god jul!

Nå nærmer juleferien seg med stormskritt og forhåpentligvis unngår vi flere smittetilfeller før jul. Det er ikke påvist flere smittetilfeller etter test nr 2 på de som er i karantene.

Tirsdag 22 desember er siste skoledag før jul, da følger vi timeplanen fram til og med fjerde time, etter den kan alle elever ta en vel fortjent juleferie. Gjør oppmerksom på at det kan bli litt "julebaluba" i 3-4t tirsdag 22.12 :-)

Det er ikke meldt om nye smittetilfeller etter det ene tilfellet som ble påvist i forrige uke.

Elever som er i karantene, og som har behov for å hente bøker og utstyr på skolen, må få foresatte eller andre i husstanden til å hente dette på skolen evt. be medelever om å levere det.

Alle elever og ansatte som er definert som nærkontakter er nå identifisert, kontaktet og informert om hvordan de skal forholde seg. De må være i karantene til og med 18 desember og vil få opplegg av sine faglærere som de kan jobbe med hjemmefra. Elever som har lærere som er satt i karantene vil få beskjed fra sin avdelingsleder om hvordan de skal forholde seg til dette.

Det er påvist Covid 19 smitte hos en av våre elever. Alle elever på VG2 musikk, dans, drama, VG2 medier og kommunikasjon, VG2 kunst, design, og arkitektur skal holde seg hjemme fredag 11.12.20 og motta digital undervisning.

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand

Vågen vgs vil i løpet av november gjennomføre årets Elevundersøkelse.

Her finner du som foresatt mer informasjon om dette:

Info til foresatte